Daniela Reyes

24. juni står det en jente på Amfiscenen ved navn Daniela Reyes, og denne konserten vil dere ikke gå glipp av. Under årets by:larm festival var det én artist som ble dratt fram av de internasjonale mediagigantene VICE og Telerama: Daniela Reyes. Rost for sin særegenhet og sitt lekende samspill med publikum imponerte Danielas 3(!) opptredner under festivalen ved å være både rørende, humoristiske og imponerende.

Daniela Reyes spiller står på scenen alene og gjør alt selv. Hun kobinerer det uskyldige med det mektige i hennes ærlige, akkustiske opptreden. Ved bruk av loopstasjon skaper hun et bredt lydlandskap med akkordion, gitar, fotbass og hennes enestående stemme, og tilsammen skaper dette et barnslig, men tankefult univers.

Uten å ha utgitt noe musikk har Daniela allerede rukket å få mye oppmerksomhet på grunn av hennes sjarmerende liveopptredner. På tross av hennes unge alder har Daniela delt scene med en rekke store navn, som blandt annet Donkeyboy, Isac Elliot og Sondre Justad. I tillegg har Danielas unike stemme allerede imponert tilskuere på blandt annet by:Larm, Hvalstrandsfestivalen, UKM Landsfestivalen, OverOslo og Miniøya.

Du kan høre mer musikk av Daniela her. 

Lørdag 24. juni

14:00 - Amfiscenen