Astrid Ekern

Astrid Ekern og hennes bandet slapp fredag 3. februar sitt debutalbum og blandt sommerens konserter står Spekter og Kalvøya for tur – og de gleder seg masse til å spille på Spekter! 
Astri er tidligere ettåring på Ynglingen på Gjøvik og har mange år med Ten Sing i ryggraden, noe som hun selv sier gjør det ekstra stas å være en del av den nye festivalen til KFUK-KFUM.

Med fengende melodier og lekne arrangement forteller Ekern historier om livets ulike sider med en nerve og ærlighet i stemmen som treffer dypt og hardt. Etter å ha gitt ut tre singler og hatt to studiorunder i Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, er endelig debutalbumet klart. ”Let’s Call It A Day” ble sluppet 3. februar og består av ti sterke poplåter. Albumet er produsert, mikset og mastret av Henning Svoren ved Ocean Sound Recordings.

Astrid Ekern og hennes band har spilt en rekke konserter siden de startet som band og hatt suksess på blant annet Radio Sør, sist med låta ”Crying Shame” som kom i oktober i fjor. Flere av låtene har også vært innom A-lista på NRK Hedmark og Oppland. Bandet består av de dyktige musikerne Julie Falkevik (piano), Kristofer Spangen (gitar), Bjørnar Bjørnstad (bass) og Marius Sagstuen (trommer), som alle har vært med å sette sitt preg på låtene og albumet.

Vi gleder oss til konsert Astrid!

Foto: Ingrid Solvik

Tirsdag 27. juni

15:30 - Amfiscenen