Idrett og Helse på Spekter

Aktivitetene og seminarene vi tilbyr innenfor Idrett og Helse, skal være for alle. Alle kan delta på aktivitetene vi tilbyr, uavhengig av fysisk form, ferdigheter eller kunnskap. Fokuset ligger på det sosiale, idrettsglede og innsats.

Vi har et bredt spekter av aktiviteter vi tilbyr, noen er tidsfestet, mens andre er drop – in. Det er også utstyr man kan låne og bruke selv. Vi kommer til å ha et utstyrstelt på området, hvor man kan låne baller og annet sportsutstyr. I tillegg vil info om hver enkelt aktivitet eller seminar, og påmelding til turneringene ligge under programposten på hjemmesiden.

Av aktivitetene vi tilbyr, er det verdt å nevne boblefotball, hvor du praktisk talt får være en stor såpeboble mens du spiller fotball. Eller gagaball, hvor man presser inn så mange mennesker man kan i en åttekant, for så å gå bananas med en ball. Så kan vi glede alle turneringsglade mennesker med at det både blir fotballturnering og volleyballturnering. Gruppespillet vil dog gå samtidig, men sluttspillet spilles til forskjellige tider for å makse stemningen rundt finalene.

16. april 2018